Inför Herren

<!– Clarity tracking code for https://bibeldans.se/ –><script> (function(c,l,a,r,i,t,y){ c[a]=c[a]||function(){(c[a].q=c[a].q||[]).push(arguments)}; t=l.createElement(r);t.async=1;t.src=”https://www.clarity.ms/tag/”+i+”?ref=bwt”; y=l.getElementsByTagName(r)[0];y.parentNode.insertBefore(t,y); })(window, document, “clarity”, “script”, “6st7ykx492”);</script>

Joshua Fit the Battle of Jericho

Heligadanser/Bibeldans

Jerikos fall
Josua 6
6 Jeriko var stängt och tillbommat för Israels barn och ingen gick ut eller in. 2 Och Herren sade till Josua: ”Se, jag har gett Jeriko med dess kung och dess tappra stridsmän i din hand. 3 Tåga runt staden med alla stridsdugliga män, gå runt staden en gång. Så ska du göra i sex dagar. 4 Sju präster ska bära sju basuner gjorda av bagghorn framför arken. På sjunde dagen ska ni tåga runt staden sju gånger, och prästerna ska blåsa i basunerna. 5 När de blåser i baggens horn med utdragen ton och ni hör basunljudet ska hela folket höja ett kraftigt härskri. Då ska stadsmuren störta samman[a] och folket ska storma in över den, var och en rakt fram.”
Svenska Folkbibeln 2015 (SFB15)
Copyright © 2015 by Svenska Folkbibeln Foundation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inför Herren